ANWB Fonds doneert aan Sailability voor tillift in Rotterdam

ANWB Sponsor Sailability Nederland

Dankzij een gift van het ANWB fonds hebben wij een tillift kunnen aanschaffen voor WSV “Aegir”, onze nieuwe  locatie in Rotterdam.

Kom zeilen op de Bergse Voorplas, een van de mooiste plekjes van Rotterdam Hillegersberg en laat je handicap achter op de steiger. Hoe? Je zeilt in een aangepaste boot, die niet kan omslaan. Een vrijwilliger kan – wanneer je geen zeilervaring hebt of als je dit fijn vindt – met je mee. Daarnaast steunen de vrijwilligers van WSV “Aegir” je vanaf de kant en bij het instappen. Omdat de boten klein zijn, kan je zittend zowel de zeilen als het roer(stuur) bedienen. Ook slechtziende zeilers kunnen bij Sailability terecht!

Enthousiast geworden? volg ons op social media  @sailability.nl

ANWB Fonds

Het ANWB Fonds helpt mee om maatschappelijke projecten te realiseren. Met financiële bijdragen draagt ANWB bij aan een veilig, duurzaam en mobiel Nederland.

Het ANWB Fonds helpt lokale initiatieven of projecten in het hele land met een financiële bijdrage. Deze initiatieven en projecten moeten wel te maken hebben met één van de themagebieden van de ANWB. Denk hierbij aan:

  • projecten die duurzame mobiliteit bevorderen;
  • projecten die de verkeersveiligheid vergroten;
  • de mobiliteit verbeteren voor groepen mensen die noodgedwongen minder mobiel zijn;
  • projecten op het gebied van vrije tijd.
ANWB Fonds