Starteiland KWS Sneek - SAZS

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Starteiland KWS Sneek – SAZS (Stichting Aangepast Zeilen Sneek)

Google Maps
Kolmarslan 1
Offingawier, Friesland 8626 GH Nederland
06-51070618/06-27016651 http://sazs.nl/

Sailability in Sneek – KWS Starteiland

Laat je handicap achter op de steiger!

De KWS maakt deel uit van het landelijk netwerk van elf watersportverenigingen, die het voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap mogelijk maakt om zelfstandig te zeilen.

Locatie Coördinator

Maria Poiesz (voorzitter)
maria.poiesz@gmail.com
Mobiel: 06-51070618
Han Sterk (secretaris)
sterksnits@online.nl
06-27016651
Email: info@sazs.nl
Website: Stichting Aangepast Zeilen Sneek www.sazs.nl

Het trainingcentrum “Roerkoning” op het Starteiland Sneekermeer is volledig uitgerust met voorzieningen voor minder validen. Het terras op de 1e verdieping is met lift en hellingplaten toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Zo kan eenieder genieten van het geweldige en unieke uitzicht op alles wat vaart op het Sneekermeer.

Voor zowel kinderen als volwassenen is er uitgebreid programma.

Zo zijn er op woensdagmiddagen voor kinderen en op woensdagavonden voor volwassenen mogelijkheden om te zeilen. Op diverse zaterdagen worden open dagen gehouden. Eind september is er in een weekend een zeilkamp voor een jeugdgroep.

In samenwerking met School Lyndensteyn (speciaal onderwijs) en Revalidatie Friesland is er ook schoolzeilen voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

De activiteiten voor Aangepast Zeilen zijn ondergebracht in de Stichting Aangepast Zeilen Sneek. Voor meer informatie over data en bijzonderheden van alle activiteiten zie www.sazs.nl.

Contactpersoon Aangepast Zeilen Sneek:
Maria Poiesz, Fiifgeawei 5, 8626 GA Offingawier
Mobiele nummer 06 51 07 06 18
maria.poiesz@gmail.com
www.sazs.nl

KWS Sneek:
Het starteiland van de KWS is volledig rolstoeltoegankelijk. Het heeft een mooi nieuw Kielboot Trainingscentrum gekregen. Alle klassenorganisaties kunnen hiervan tegen een vergoeding gebruik maken. In de zomermaanden is er altijd iets te beleven. Zodra je de overtocht met het pontje maakt voel je je vrij.

Aangepaste Faciliteiten:
Alle paden en gebouwen zijn rolstoeltoegankelijk. In het nieuwe Kielboot Trainingscentrum is een lift aanwezig zodat je ook als je in een rolstoel zit naar boven kan. Tevens beschikt het gebouw over een aangepast toilet, badkamer en slaapkamer. Voor meer informatie, zie de website van Stichting Aangepast Zeilen Sneek of de website van de KWS.

KWV Sneek Friesland - Sailability locatie - zeilen met een handicap
Op deze dagen wordt gezeild in de Hansa’s, 2.4mR klasse en Valken

Fotogalerij Sailability Sneek

mei 2019

juni 2019

juli 2019

augustus 2019

september 2019

oktober 2019

+ Exporteer Evenementen