Laden Zeildagen

← Terug naar Zeildagen

Thorner Zeilclub – Thorn

+ Google Maps
Meers 32
Thorn, Limburg 6017 BD Nederland
0495-535287 https://www.thornerzeilclub.nl/

Sailability bij de Thorner Zeilclub in Thorn

Laat je handicap achter op de steiger! Neem zelf het roer in handen. En ervaar de vrijheid van onbeperkt zeilplezier. Kom zeilen op deze Sailability locatie van de Thorner zeilclub.

De Thorner Zeilclub geeft mensen met een lichamelijk handicap de mogelijkheid om zelfstandig te zeilen – met of zonder begeleiding. Met een tillift word je – indien nodig – aan boord gezet en eraf gehaald.

Je rolstoel blijft achter op de steiger.

De vrijwilligers zijn vanaf 12.00 uur aanwezig om de zeildag voor te bereiden. De eerste zeilronde start om 13.00 uur en de laatste ronde begint om 15.00 uur. Er kan 90 minuten gezeild worden. De kosten bedragen € 15.00 per zeilronde.

Vooraf aanmelden bij de locatie coördinator (contactgegevens zie onderstaand) is verplicht. Dit om voldoende hulp te krijgen en de Reddingsbrigade te waarschuwen, zodat zij mede een oogje in het Sailability-zeil kunnen houden. We hebben ook een eigen begeleidingsboot.

Locatie

Er wordt gezeild op de Grote Hegge bij Thorn. Het clubhuis is rolstoel toegankelijk en er is een aangepast toilet. Ook de plaats waar je in de boot kunt stappen kun je met een rolstoel bereiken.

Locatie Coördinator

Lauran Trimbach.
0495-535287
eltrim@tele2.nl

www.thornerzeilclub.nl

Begeleiding

Vrijwilligers van de Thorner zeilclub helpen je, indien nodig met behulp van een tillift, in en uit de boot.
Veiligheid staat natuurlijk voorop. Er wordt gezeild in Hansa boten die niet kunnen zinken of omslaan en de boten liggen heel stabiel in het water.

Geniet van de vrijheid!

Alleen of samen in een boot geeft een gevoel van vrijheid. Je geniet van Wind, Lucht en Water.
Jij bepaalt zelf waar je naar toe wilt.

Routebeschrijving

Vanaf de A2, neem de N273 (afslag Grathem,Ittervoort,Thorn). Ga bij Ittervoort links af de Ittervoortseweg op richting Wessem. Voorbij de bedrijfsgebouwen links gaat u het bruggetje rechts over en houd links aan.

Sailability Limburg Thorner Zeilclub Thorn - Zeilen met een handicap
De eerste zeilronde start om 13.00 uur. Er worden 2 zeilrondes (sessies) gevaren. Geef je snel op, vol is vol! Deelname kost €15 per keer.

Fotogalerij Sailability Thorn Limburg

Sailability Thorn - Thornerzeilclub

juli 2022

augustus 2022

september 2022

oktober 2022

+ Exporteer Evenementen