Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Thorner Zeilclub – Thorn

Google Maps
Meers 32
Thorn, Limburg 6017 BD Nederland
0495-535287 https://www.thornerzeilclub.nl/

Sailability bij de Thorner Zeilclub in Thorn

Laat je handicap achter op de steiger! Neem zelf het roer in handen. En ervaar de vrijheid van onbeperkt zeilplezier. Kom zeilen op deze Sailability locatie van de Thorner zeilclub.

De Thorner Zeilclub geeft mensen met een lichamelijk handicap de mogelijkheid om zelfstandig te zeilen – met of zonder begeleiding. Met een tillift word je – indien nodig – aan boord gezet en eraf gehaald.

Je rolstoel blijft achter op de steiger.

We starten om 12.00 u en de laatste ronde start om 15.00 u. Er kan 1.30 u gezeild worden en de kosten zijn € 15.00 per zeilronde.

Vooraf aanmelden bij de locatie coördinator (zie onderstaand) is verplicht. Dit om voldoende hulp te krijgen en de Reddings Brigade te waarschuwen, zodat zij mede een oogje in het Sailability-zeil kunnen houden. We hebben ook een eigen begeleidingsboot.

Locatie:

Er wordt gezeild op de Grote Hegge bij Thorn. Het clubhuis is rolstoel toegankelijk en er is een aangepast toilet. Ook de plaats waar je in de boot kunt stappen kun je met een rolstoel bereiken.

Locatie Coördinator

Lauran Trimbach.
0495-535287
eltrim@tele2.nl

www.thornerzeilclub.nl

Begeleiding:

Vrijwilligers van de Thorner zeilclub helpen je, indien nodig met behulp van een tillift, in en uit de boot.
Veiligheid staat natuurlijk voorop. Er wordt gezeild in Hansa boten die niet kunnen zinken of omslaan en de boten liggen heel stabiel in het water.

Geniet van de vrijheid!

Alleen of samen in een boot geeft een gevoel van vrijheid. Je geniet van Wind, Lucht en Water.
Jij bepaalt zelf waar je naar toe wilt.

Routebeschrijving:

Vanaf de A2, neem de N273 (afslag Grathem,Ittervoort,Thorn). Ga bij Ittervoort links af de Ittervoortseweg op richting Wessem. Voorbij de bedrijfsgebouwen links gaat u het bruggetje rechts over en houd links aan.

Sailability Limburg Thorner Zeilclub Thorn - Zeilen met een handicap
We starten om 12.00 u en de laatste ronde start om 15.00 u. Er kan 1.30 u gezeild worden en de kosten zijn € 15.00 per zeilronde. Vooraf aanmelden, tot vrijdagavond 24:00 u op b.g email adres

Hoeveel is 44-20?

Fotogalerij Sailability Thorn Limburg

Locatie Thornerzeilclub
Er zijn geen resultaten gevonden.