Laden Zeildagen

← Terug naar Zeildagen

WSV Ouderkerkerplas – Oudekerk aan de Amstel

+ Google Maps
Aan de wind 9
Ouderkerk aan de Amstel, Noord Holland 1191 LD Nederland
06-30636123 https://wvop.nl/zeilen/g-zeilen/

Sailability bij WSV Oudekerkerplas

Watersporten met een beperking kan bij de Sailability locatie in Ouderkerk aan de Amstel. WSV Ouderkerkerplas laat gehandicapten kennismaken met de zeilsport! Meld je ook aan!

Locatie coördinator

Sander Boelen
Mobiel: 06-30636123
E-mail: g-zeilen@wvop.nl

Adres:
WSV Ouderkerkerplas
Aan de wind 9
1191 LD Ouderkerk aan de Amstel

Website: https://wvop.nl/zeilen/g-zeilen/

Postadres:
Klaproos 29a
1191 TP Ouderkerk aan de Amstel

E-mail: info@wvop.nl

Sailability in Ouderkerk aan de Amstel

Bij WV Ouderkerkerplas geven we mensen met een beperking al enige tijd de kans om zelfstandig te zeilen. Een unieke ervaring voor als je vaak hulp nodig hebt bij de meest eenvoudige activiteiten. WV Ouderkerkerplas werkt hierbij samen met de stichting Sailability. Wij beschikken hiervoor over een drietal boten die niet kunnen omslaan en daarmee volledig veilig zijn (zie onderstaande film).

Dit seizoen gaan we iedere zondag met een aantal G-zeilers de Ouderkerkerplas weer op. Wil je zelf een keer op zondag meedoen of ken je iemand die wel een keer volledig zelfstandig de Ouderkerkerplas wil bedwingen? Stuur dan een mailtje naar g-zeilen@wvop.nl.

begeleiders G-zeilen gezocht

We zoeken niet alleen enthousiaste zeilers, maar ook mensen die ons willen helpen om het zeilen voor mensen met een beperking mogelijk te maken. Hiervoor is het niet perse nodig dat je zelf een goede zeiler bent. Het belangrijkste wat we doen is met minimaal twee personen de boten optuigen en meevaren om wat les te geven (dat laatste wordt eventueel door een instructeur gedaan). En na afloop natuurlijk de boten weer aftuigen.

Heb je zo nu en dan tijd om op zondag 4 uurtjes hieraan te besteden om een G-zeiler een mooie dag te bezorgen?  Meld je dan aan via g-zeilen@wvop.nl.

Aangepaste faciliteiten:

De steiger is voor rolstoelen goed toegankelijk en er is een tillift

Routebeschrijving WSV Ouderkerkerplas

Watersportvereniging Ouderkerkerplas bevindt zich aan de Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel. De locatie is goed bereikbaar per fiets en auto (Parkeerterrein Ouderkerkerplas Recreatiegebied, Middenweg). Je komt bij ons pand door vanaf de Machineweg de bordjes “WVOP” te volgen.

Watersportvereniging Oudekerkerplas Oudekerk Aan De Amstel
Er wordt op de zondag ochtend gezegd van 10:00-13:00 uur Graag vooraf aanmelden bij Sander Boelen de coördinator bij WV Ouderkerkerplas. Tijdens de zomervakantie is het alleen af en toe in overleg mogelijk om te zeilen. Zomervakantie van 16 juli t/m 28 augustus.

Fotogalerij Sailability WSV Ouderkerkerplas – Ouderkerk aan de Amstel

september 2022

oktober 2022

+ Exporteer Evenementen