Laden Zeildagen

← Terug naar Zeildagen

ZWVU Uitgeest

+ Google Maps
Lagendijk 41
Uitgeest, Noord Holland 1911 MT Nederland
06-14257587 http://www.zwvu.nl/

Sailability bij ZWVU Uitgeest

Watersporten met een beperking kan bij de Sailability locatie in Uitgeest. ZWVU laat gehandicapten kennismaken met de zeilsport!

Locatie coördinator

Bert Wessels
Mobiel: 06-14257587
E-mail: sailabilityinuitgeest@gmail.com

Adres:
Jachthaven ZWVU – Zwanenmeerspolder
Lagendijk 41
1911 MT Uitgeest.
website: http://www.zwvu.nl

ZWVU

Jachthaven Zwaansmeerpolder is de thuishaven van de Zeil- en Watersport Vereniging Uitgeest (ZWVU).

In 1969 is de jachthaven op de huidige plaats, de zuidoever van het Alkmaarder- en Uitgeestermeer, ten oosten van Uitgeest aangelegd in een schitterend polderlandschap. In 2000 was de technische staat van damwanden en steigers zodanig dat tot vervanging van 950 meter houten en stalen damwand alsmede 800 meter steiger moest worden overgegaan. Elektriciteit en water op de steigers werden aangebracht , dit is voor de havengebruikers van groot gemak.Ook de faciliteiten zijn grootschalig gerenoveerd. Zo is de sanitaire ruimte voor dames en heren geheel verbouwd, het restaurant gemoderniseerd en er is een nieuw drukriool gekomen. Begin 2005 werd de geheel gemoderniseerde haven feestelijk geopend.

Aangepaste faciliteiten

De drijvende steiger is te bereiken.m.v. een hellingbaan. Het restaurant en de sanitaire ruimte zijn toegankelijk. Er is een aangepast toilet.

Logo ZWVU Uitgeest
Buiten bg dagen wordt er op maandag middag gezeild met Heliomare en op donderdag middag met ZMLK
Dit jaar geen open dag, iedereen die het zeilen uit wil proberen kan 1 keer gratis 90 minuten zeilen! Vooraf opgeven via het mailadres hiernaast! Zelf de juiste kleding en een mondkapje meenemen! De bootjes kunnen niet zinken, toch heeft iedereen verplicht een zwemvest om. Zwemvesten zijn op de locatie aanwezig! Ziek, snotterig of andere Corona gerelateerde klachten, NIET KOMEN, WEL AFZEGGEN!

Fotogalerij Sailability Uitgeest – ZWVU

oktober 2021

+ Exporteer Evenementen