Sailability Willemstad in opstartfase!

Sailability Bij Watersport Vereniging WillemstadNa de nodige voorbereidingen is Sailability bij WVWillemstad van start! De Hansa 303 is geleverd en is nu eigendom van de vereniging, met dank aan het Rabobank-Cooperatiefonds. De Rabobank heeft hier een officieel fotomoment van gemaakt, waarbij we samen met Korstiaan Dane trots onze boot mochten showen.

Dankzij diverse sponsoren (waaronder een bijdrage van de Vrouwen-van-Nu uit Willemstad), zijn ook een lift, reddingsvesten en portofoons aangeschaft.

De eerste deelnemer heeft inmiddels gevaren! De grote glimlach op het gezicht van Remko (en die van zijn ouders, begeleider en medebewoners die allemaal kwamen kijken) zei genoeg: Voor dit kleine beetje geluk zetten wij ons als verenging graag in, het was voor iedereen genieten!

Inmiddels hebben meerdere geïnteresseerden zich al aangemeld. De aankomende zeilers die afhankelijk zijn van de lift, moeten nog even wachten tot die gemonteerd kan worden.

De mobielere zeilers kunnen op afspraak en zo lang het weer het toe laat, van start.

We zitten nu in de pilotfase zodat we volgend vaarseizoen met alle aangemelde zeilers en vrijwilligers gelijk van start kunnen!

Kosten per losse les is 15 euro voor de onkosten.

meer info:sailabilitywvwillemstad@gmail.com