Fonds Gehandicaptensport – Sponsor Sailability

Fonds Gehandicaptensport – zet zich in om sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken en is daarin ook ondersteunend aan Sailability!

Gehandicaptensport is sport en bewegen op maat, op zowel competitief als recreatief niveau, voor mensen met een handicap. Gehandicaptensport Nederland wil sporters met een handicap inspireren om te excelleren en de kracht van sport te ervaren, ongeacht niveau of handicap. Dit kan alleen als sport en bewegen voor iedereen toegankelijk is, met voldoende mogelijkheden in de directe woonomgeving. Samen met onze leden en (landelijke) partners maken wij ons sterk om vraag en aanbod met elkaar te verbinden.

Watersport is bij uitstek een sport met onbegrensde mogelijkheden

Watersporten behoren tot de leukste sporten die er zijn. Op het water voel je, je vrij! Je geniet van die vrijheid. Binnen de watersport zijn veel vormen van aangepast watersporten mogelijk. Van kanovaren tot kitesurfen, van leren zeilen tot deelnemen aan de Paralympische Spelen. Zo zijn er genoeg mogelijkheden om aangepast te sporten op het water. Watersport is bij uitstek een sport met onbegrensde mogelijkheden. Jij staat aan het roer van je eigen watersportbeleving. Zo kun je recreatief van de watersport genieten maar ook op wedstrijdniveau trainen. Misschien vertegenwoordig jij Nederland in 2020 wel op de Olympische Spelen als paralympisch zeiler van de Delta Lloyd Kernploeg. Op het water kan alles. Lijkt het je boeiend om te leren zeilen, kanoën of motorbootvaren of wil jij je vroegere wedstrijdcarrière weer op pakken? Er zijn genoeg mogelijkheden.

Fonds Gehandicaptensport