Zeilen voor mensen met een beperking in Groningen

Deze zomer zijn er bij  Vereniging Watersport De Twee Provincien (VWDTP) in Haren Gr 3 zeildagen georganiseerd voor mensen met een lichamelijke beperking.

De bootjes die door Sailability Nederland m.b.v de sponsors TVM en FGS ter beschikking zijn gesteld zijn zeer geschikt voor deze doelgroep.

Helaas moest door het weer 1 dag worden afgelast maar op de resterende 2 dagen hebben al 9 mensen heerlijk gezeild met de hulp van een enthousiaste groep vrijwilligers van de vereniging.

De deelnemers hebben genoten van het zeilen. Ze vertelde dat het zeilen hen een gevoel van vrijheid gaf en dat het heerlijk was om buiten te zijn.

Het is de planning dat ook volgend jaar weer gezeild gaat worden door en met deze doelgroep

Deze zomer zijn er bij Vereniging Watersport De Twee Provincien (VWDTP) in Haren Gr 3 zeildagen georganiseerd voor mensen met een lichamelijke beperking. De bootjes die door Sailability Nederland m.b.v de sponsors TVM en FGS ter beschikking zijn gesteld zijn zeer geschikt voor deze doelgroep. Helaas moest door het weer 1 dag worden afgelast maar op de resterende 2 dagen hebben al 9 mensen heerlijk gezeild met de hulp van een enthousiaste groep vrijwilligers van de vereniging. De deelnemers hebben genoten van het zeilen. Ze vertelde dat het zeilen hen een gevoel van vrijheid gaf en dat het heerlijk was om buiten te zijn. Het is de planning dat ook volgend jaar weer gezeild gaat worden door en met deze doelgroep