Vrijwilliger gezocht: Marketing en PR Deskundige voor Sailability

Ben jij onze Marketing en PR deskundige? Stichting Sailability Nederland streeft naar meer bekendheid bij haar doelgroep. De diversiteit daarvan vraagt om een  meervoudige manier van benadering. Er is behoefte aan het opstellen van een PR en Communicatieplan. Stichting Sailability Nederland is op zoek naar iemand  die ervaring heeft in de PR en Marketing (en Communicatie) en die bereid is om het PR en Marketing (en Communicatieplan) te ontwikkelen en (mede) te helpen uitvoeren.

Een blije lach

Het gaat om vrijwilligerswerk waarmee wordt bijgedragen aan: hervonden plezier in het leven, herwonnen zelfvertrouwen, een positieve bijdrage aan het  revalidatieproces en een doel voor de deelnemers met een beperking. Een zeildag levert doorgaans een blije lach op het gezicht van de deelnemers op.

Sailability – Algemene informatie.

Sailability is een wereldwijde vrijwilligers organisatie die in meer dan 22 landen actief is en als visie heeft dat mensen met een beperking zelfstandig van de zeilsport moeten kunnen genieten.

De Stichting Sailability Nederland is sinds 2002 in Nederland actief om dat doel in samenwerking met watersport verenigingen te realiseren. Op dit moment kunnen meer dan 300 zeilers met een beperking op bijna 20 Sailability locaties en in ca 45 zeilboten in Nederland zelfstandig of met behulp van vrijwilligers zeilen.

PR – Communicatie & Marketing

Wij zoeken een online duizendpoot die voor Sailability de PR en online marketing gaat verzorgen zoals

  • Bijhouden van de (WordPress) website https://sailability.nl
  • Versturen van de nieuwsbrief
  • Schrijven van persberichten
  • Social media kanalen bijhouden
  • Beter online vermarkten van de website
  • Naamsbekendheid Sailability verhogen

Het zou geweldig zijn als iemand hier al veel ervaring in heeft, maar ook bij veel enthousiasme en enige online vaardigheden kunt u zich aanmelden. Er is ondersteuning vanuit onze website bouwer om hierin te assisteren en te begeleiden.

Sailability zeilboten

Er wordt gezeild in de Hansa 2.3, 303 en Liberty boten. Sailability is daarbij afhankelijk van sponsors en donateurs. Het bestuur en de vrijwilligers op de locaties doen hun werk geheel op vrijwillige basis – alle ontvangsten komen direct en volledig ten goede aan de faciliteiten en materialen om dit mogelijk te maken!

Geïnteresseerd?

Reageer dan via:
Rienk Overdiep: voorzitter@sailability.nl

Het delen van dit bericht wordt zeer op prijs gesteld.

Deel dit bericht - Alvast hartelijk bedankt!